Λειβαδιώτη ξηροί καρποί: Καμιά σχέση με ακατάλληλα προϊόντα

Λειβαδιώτη ξηροί καρποί: Καμιά σχέση με ακατάλληλα προϊόντα

Οι ξηροί καρποί Λειβαδιώτη θα ήθελαν να ενημερώσουν το κοινό ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις για ακατάλληλη φιστικόψιχα και σταφίδα ΔΕΝ αφορούν τα προϊόντα Λειβαδιώτη.

 

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ποιότητας CYS EN ISO 22000:2005 (HACCP) που διασφαλίζει την εφαρμογή συστημάτων έλεγχου στα στάδια παραλαβής πρώτων υλών, αποθήκευσης, παράγωγης, συσκευασία και διανομής, έτσι ώστε να διατίθενται ασφαλή τρόφιμα στα ράφια των καταστημάτων και κατ’ επέκταση στον τελικό καταναλωτή.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE