ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού και τον λήστεψαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού και τον λήστεψαν

Υπόθεση ληστείας με θύμα διανομέα φαγητού διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από 31χρονο διανομέα φαγητού, σύμφωνα με τον οποίο το βράδυ της Δευτέρας (23/3) έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως ανέφερε ο 31χρονος, γύρω στις 8:45 είχε μεταβεί σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία. Με την άφιξή του στη περιοχή τρία άγνωστά του πρόσωπα τον προσέγγισαν και υπό την απειλή μαχαιριού φέρονται να του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ, το κλειδί της μοτοσυκλέτας και ένα GPS και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από την Αστυνομία εντοπίστηκε το GPS και το κλειδί της μοτοσυκλέτας, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE