ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η αντίδραση του ΠΙΣ στο «κυπριακό LockDown»

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η αντίδραση του ΠΙΣ στο «κυπριακό LockDown»

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά και από λαϊκή απαίτηση έλαβε νέα σκληρότερα μέτρα ώστε να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός αλλά και για να μην φτάσουμε στα πρόθυρα της κατάρρευσης του συστήματος Υγείας.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός σύλλογος μέσα από ανάρτηση στο Twitter χαιρετίζει το «lockdown» που ανακοινώθηκε, αναφέροντας ότι ο Πρόεδρος έχει αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Συμπληρώνεται πως ο Νίκος Αναστασιάδης έχει λάβει υπόψιν τις συστάσεις της ιατρικής κοινότητας.

Να θυμίσουμε ότι γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται στην 'πρώτη γραμμή' στην μάχη με τον ιό και έχουν ήδη δεχτεί ισχυρό πλήγμα με πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανάγκασαν Νοσοκομεία (Λεμεσού και Πάφου) να κλείσουν τις πόρτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE