Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους...

Εμείς να ευχηθούμε να είναι περαστικό…

Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο η Alessandra Ambrosio μετά το ξέφρενο Σαββατοκύριακο που πέρασε στο φεστιβάλ μουσικής της Coachella.

Ο άγγελος της Victoria’s Secret νοσηλεύεται εδώ και δύο ημέρες στο νοσοκομείο UCLA στο Westwood του Λος Άντζελες μετά από συνεχείς και έντονους πονοκεφάλους.

Ο επικεφαλής του νοσοκομείου δήλωσε πως το μοντέλο είναι καλά και πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στα δύο της παιδιά. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE