Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Όπως ανακοινώθηκε, αποφασίστηκε η απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων, από αύριο Τρίτη (24/3) 18:00 μέχρι και την Δευτέρα (13/4).
Για όσους χρειάζεται να μετακινηθούν, πρέπει να φέρουν μαζί τους διαβατήριο ή/και ταυτότητα, αλλά και άλλα έγγραφα που θα ανακοινωθούν και αφορούν τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας που θα εκδίδονται.
Για ό,τι αφορά τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέσωση από κρατικό αξιωματούχο.
Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο διάγγελμα, ‘σε κάθε περίπτωση, όσοι κυκλοφορούν να φέρουν ταυτότητα ή διαβατήριο και πρόσθετο αποδεικτικό στοιχείο για τον σκοπό της διακίνησής τους. Λεπτομέρειες και ο τρόπος ελέγχου θα ανακοινωθούν αύριο’.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις