Νέο φάρμακο για κορωνοϊό από Κίνα άρχισε να χρησιμοποιείται στην Τουρκία δήλωσε ο Κοτζά

Νέο φάρμακο για κορωνοϊό από Κίνα άρχισε να χρησιμοποιείται στην Τουρκία δήλωσε ο Κοτζά

Νέο φάρμακο που είχε θετικά αποτελέσματα για τον κορωνοϊό ήρθε στην Τουρκία από την Κίνα, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά αναφέροντας ότι άρχισαν ήδη να το δίνουν σε ασθενείς που είναι στην εντατική και θα φανούν τα αποτελέσματά του τις επόμενες μέρες. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ανακοινώνει και τους ασθενείς που παίρνουν εξιτήριο.


Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από σύσκεψη στο Υπουργείο,  ο Κοτζά ανέφερε ότι προσλαμβάνουν 32 χιλιάδες νέους λειτουργούς υγείας για να ενισχύσουν το τουρκικό σύστημα υγείας. Ανακοίνωσε ότι έχουν σταματήσει η Τουρκία να εξάγει μάσκες για να καλύψει τις εγχώριες ανάγκες. 

Όπως είπε το πρωί έφτασαν 50 χιλιάδες τεστ για κορωνοϊό από την Κίνα ταχείας αναγνώρισης και μέχρι την Πέμπτη θα έχουν φτάσει 300 χιλιάδες. Ανακοίνωσε ακόμη ότι έχουν ξεκινήσει να παράγουν τους δικούς τους αναπνευστήρες για να καλύψουν τις εγχώριες ανάγκες. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE