ΚΥΠΡΟΣ: 39χρονος με καρδιακά προβλήματα κάνει λόγο για απαράδεχτη συμπεριφορά -Ο γιατρός δέχθηκε να τον δει μόνο από το παράθυρο

ΚΥΠΡΟΣ: 39χρονος με καρδιακά προβλήματα κάνει λόγο για απαράδεχτη συμπεριφορά -Ο γιατρός δέχθηκε να τον δει μόνο από το παράθυρο

Την δική του περιπέτεια υγείας έζησε 39χρονος με προβλήματα στην καρδία στην αβέβαιη εποχή του κορωνοιού.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Όπως υποστηρίζει ο 39χρονος, του έχει τοποθετηθεί βηματοδότης λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (22/03), ένιωσε κόπωση, αδιαθεσία και ρίγος όπως ανέφερε στο ThemaOnline και αποφάσισε να αποταθεί στο Αγροτικό Ιατρικό Κέντρο της κοινότητας που διαμένει (απομακρυσμένη).

Με βάση πάντα τα όσα ισχυρίστηκε, όταν πήγε στο σημείο, ο γιατρός δεν τον δέχτηκε να μπει για εξέταση και ήθελε να συνομιλήσουν από το παράθυρο.

Ο 39χρονος ανέφερε τα συμπτώματα που ένιωθε και το μόνο που έκαναν ήταν να του ελέγξουν τον πυρετό από το παράθυρο χωρίς να τον αφήσουν να εισέλθει εντός του ιατρείου.

Μετά από ένα εφιαλτικό βράδυ που πέρασε, όπως μας είπε, την Δευτέρα (23/03), αρχικά προχώρησε με αναφορά του περιστατικού στο 1420 και εκεί τον συμβούλευσαν να αποταθεί στον ΟΚΥΠΥ με καταγγελία, μετά που σημείωσαν τα στοιχεία του.

Ακολούθως όπως μας ενημέρωσε ο 39χρονος, ο γιατρός του Αγροτικού Ιατρικού Κέντρου της περιοχής του τον πήρε τηλέφωνο μετά από την καταγγελία που έκανε στον ΟΚΥΠΥ και τον κάλεσε για εξέταση το πρωί της Δευτέρας (23/03).

Όταν πήγε στην εξέταση ο γιατρός ισχυριζόταν πως ο 39χρονος δεν του ανέφερε ότι είχε βηματοδότη καρδιάς στο σώμα του.

Μετά από όλα αυτά ο γιατρός του έδωσε παραπεμπτικό για να επισκεφθεί τον καρδιολόγο του στην Λευκωσία.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο εν λόγω άνδρας είναι πατέρας ενός κοριτσιού 7 ετών και η σύζυγος του είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο τους παιδάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE