Δρ Κώστας Σχίζας: 'Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται'

Δρ Κώστας Σχίζας: 'Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται'

'Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται'. Πρόκειται για μια από τις δυνατές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο γνωστός αθλητίαατρος Δρ Κώστας Σχίζας, αναφερόμενος σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

"Λίγοι ανεύθυνοι μπορούν να βλάψουν τους υγιώς σκεπτόμενους, πρέπει να σπάσει η αλυσίδα του κορωνοϊού. Η ηλιθιότητα δεν παλεύεται. Δεν μπορούν οι λίγοι ηλίθιοι να κάνουν τον υπόλοιπο κόσμο να υποφέρει" είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε στο ThemaSports τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεών του στον ραδιοσταθμό του "Πολίτη", 107.6 FM 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE