Το πλάνο του κ Χριστοφόρου

Το πλάνο του κ Χριστοφόρου

Μπορεί μπροστά στην ΑΕΛ να είναι ο αγώνας με την Σαλαμίνα αλλα αυτό που έχουν στο μυαλό στην γαλαζοκίτρινη οικογένεια είναι ο αγώνας της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Αυτή την φορά οι επιλογές του κ Χριστοφόρου είναι περισσότερες για τον Κύπριο τεχνικό κάτι που ασφαλώς θα λύσει σε έναν μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή της ΑΕΛ για τον μεγάλο τελικό που έχει μπροστά της η ΑΕΛ.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με την Σαλαμίνα ο κ Χριστοφόρου μάλλον θα κάνει κάτι παρόμοιο με το τι είχε κάνει πριν από τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ όταν είχε αφήσει εκτός 14 ποδοσφαιριστές.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE