Έδωσε… ΝΕΑ για τον Ανανίτζε – Τι είπε για το θέμα… ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Έδωσε… ΝΕΑ για τον Ανανίτζε – Τι είπε για το θέμα… ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Γεωργίας ο μάνατζερ (Τεϊμουράζ Λεφσάια) του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Τζιάνο Ανανίτζε, επισήμανε πως η αποθεραπεία του παίκτη θα ολοκληρωθεί σε δύο βδομάδες.

Για τον τραυματισμό του Τζιάνο Ανανίτζε μίλησε σε ΜΜΕ της Γεωργίας ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

«Η αποθεραπεία του συνεχίζεται κανονικά, άλλες δύο εβδομάδες και θα είναι έτοιμος. Η διακοπή τον βόλεψε» τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη της ομάδας της Αμμοχώστου, ο οποίος τόνισε πως ακόμη δεν έχουν σκεφτεί το θέμα ανανέωσης συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την Ανόρθωση. «Τώρα δεν έχουμε δράση και δεν σκεφτόμαστε την ανανέωση του συμβολαίου του, λόγω του κορωνοϊού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ανανίτζε βρίσκεται στην πατρίδα του και όταν επιστρέψει στην Κύπρο, μετά το «άνοιγμα» των αεροδρομίων, θα πρέπει να μπει σε δύο εβδομάδες καραντίνα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE