Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Η Συνέλευση της 3ης Μαρτίου ήταν Έκτακτη Καταστατική και πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα δέκα Σωματείων, μελών της Γενικής Συνέλευσης.
Σε εκείνη τη Συνέλευση αποφασίστηκε η σύσταση οκταμελούς επιτροπής η οποία σε συνεδρία της στις 10 Μαρτίου ασχολήθηκε επίσης με το θέμα του αριθμού των ομάδων στην Α’ Κατηγορία.
Η οκταμελής επιτροπή αποτελείτο από εκπροσώπους του Απόλλωνα, το ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ, της Νέας Σαλαμίνας, του Εθνικού Άχνας και τον Εκπρόσωπο της Β’ Κατηγορίας κ. Γιώργο Χατζηματθαίου.
Σύσκεψη για το θέμα του αριθμού των ομάδων στην Α’ Κατηγορία πραγματοποιήθηκε και στις 17 Μαρτίου στην παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων Αγίας Νάπας, Δόξας Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, Εθνικού Άχνας, Νέα Σαλαμίνας, Οθέλλου Αθηαίνου, Άρη, Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Πάφου FC καθώς των εκπροσώπων της Β’ Κατηγορίας στη Γενική Συνέλευση Γιώργου Χατζηματθαίου και Μαρίνου Στέκα.
www.cfa.com.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




