ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ: ‘Να διαλύονται ακόμη και συγκεντρώσεις 5 ατόμων’

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ: ‘Να διαλύονται ακόμη και συγκεντρώσεις 5 ατόμων’

Έκκληση έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου για πιο αυστηρά μέτρα.

Σε τηλεφωνική παρέμβαση προέβη ο Δήμαρχος Πάφου στο Τρίτο Πρόγραμμα του Ρικ, της πόλης η οποία πλήττεται περισσότερο από την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα εργοτάξια, καθώς και στις μεγάλες υπεραγορές και στους φούρνους.

Μάλιστα, έχει προβεί και ο ίδιος σε συστάσεις στους ιδιοκτήτες όλων των μεγάλων υπεραγορών και των φούρνων της πόλης του. Εντούτοις, θεωρεί ότι αυτό πρέπει να γίνει από το κράτος και την Αστυνομία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, πρέπει να δοθούν ‘ξεκάθαρες και αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία. Πρέπει να βγουν διατάγματα και όχι συστάσεις’. Θεωρεί ακόμη το όριο των 75 ατόμων πολύ υψηλό και πρόσθεσε ότι ‘πρέπει να παραχωρηθεί η εξουσία στην Αστυνομία να διαλύει ακόμη και μία συγκέντρωση 5 ατόμων’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE