ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στα Κονιά με λεία περίπου 3,5 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια κατοικίας από την Ρωσία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χτες Κυριακή (22/03) μεταξύ των ωρών 17:30 με 19:00 και ενώ αυτή απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και της απέσπασαν χρήματα και κινητό.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η παραπονούμενη ηλικίας 42 ετών, οι δράστες εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο και αφού το παραβίασαν απέσπασαν απ’ αυτό το χρηματικό ποσό των 3.400 ευρώ σε χαρτονομίσματα διαφόρων ειδών καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα της κατοικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια για τον εντοπισμό των δραστών.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE