ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στα Κονιά με λεία περίπου 3,5 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια κατοικίας από την Ρωσία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χτες Κυριακή (22/03) μεταξύ των ωρών 17:30 με 19:00 και ενώ αυτή απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και της απέσπασαν χρήματα και κινητό.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η παραπονούμενη ηλικίας 42 ετών, οι δράστες εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο και αφού το παραβίασαν απέσπασαν απ’ αυτό το χρηματικό ποσό των 3.400 ευρώ σε χαρτονομίσματα διαφόρων ειδών καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα της κατοικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια για τον εντοπισμό των δραστών.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE