ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκλεισαν τα αεροδρόμια του νησιού- Έφυγαν άρον-άρον 1391 επιβάτες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκλεισαν τα αεροδρόμια του νησιού- Έφυγαν άρον-άρον 1391 επιβάτες

Χίλιοι τριακόσιοι ενενήντα ένας επιβάτες(1.391) αναχώρησαν το Σάββατο 21/3 με έντεκα πτήσεις από τον αερολιμένα Πάφου με προορισμό το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.


Στο μεταξύ, από τον αερολιμένα της Πάφου, αναμένεται να αναχωρήσει την Κυριακή 22/3, στις 15:40 το μεσημέρι, ναυλωμένη πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό το Λονδίνο Γκάτγουικ.

Σημειώνεται πως από τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 21/3 , τέθηκε  σε ισχύ, το Διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών για απαγόρευση πτήσεων στα αεροδρόμια της Κύπρου για 14 μέρες.
 
Της απαγόρευσης εξαιρούνται πτήσεις που μεταφέρουν εμπορεύματα, που φτάνουν χωρίς επιβάτες για να μεταφέρουν άτομα που θέλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους, πτήσεις για ανθρωπιστικούς λόγους ή άλλες μεμονωμένες πτήσεις για περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και αφού πρώτα εξασφαλιστεί ειδική άδεια του Υπουργού Μεταφορών.

(φωτογραφία αρχείου)

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάγια Κάλας, δήλωσε ότι η 'Ενωση θα συνεχίσει να στοχεύει την πολεμική οικονομία της Ρωσίας και ότι το επόμενο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τον επόμενο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE