Νέα από… Ελλάδα – ΔΥΟ κυπριακές ομάδες θέλουν Λάζαρο!

Νέα από… Ελλάδα – ΔΥΟ κυπριακές ομάδες θέλουν Λάζαρο!

Νέο δημοσίευμα στην Ελλάδα, αυτή την φορά από το «Φως των Σπορ», για το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τον συνδέει με δύο κυπριακές ομάδες.

Αναλυτικά τι γράφει το sport-fm.gr:

Κυπριακές «Σειρήνες» για Χριστοδουλόπουλο

Δύο κυπριακές ομάδες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αν δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοίού, αυτό το διάστημα θα κρινόταν το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το φονικό πέρασμα του ιού από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, και αυτό το θέμα έχει πάει πίσω για τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, σήμερα το «Φως των Σπορ» γράφει πως δύο κυπριακές ομάδες ενδιαφέρονται για τον 33χρονο πλέον άσο, ο οποίος θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των «ερυθρόλευκων» και μετά να κοιτάξει για άλλο σταθμό στην καριέρα του.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος-Ινδία: Νέα εποχή σχέσεων με υπογραφές συμφωνιών - Στο επίκεντρο άμυνα και ασφάλεια

Κύπρος-Ινδία: Νέα εποχή σχέσεων με υπογραφές συμφωνιών - Στο επίκεντρο άμυνα και ασφάλεια

Στο Νέο Δελχί έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και αναμένεται την Παρασκευή να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.