ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 530 συνολικά τα κρούσματα, 35 σε μία μέρα- Τρεις νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 530 συνολικά τα κρούσματα, 35 σε μία μέρα- Τρεις νεκροί

Τριανταπέντε νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 21/3, ο επικεφαλής της αρμόδιος επιτροπής, Σωτήρης Τσιόδρας. 


Συνολικά ο αριθμός κρουσμάτων έχει φτάσει τα 530 ενώ έχουν σημειωθεί και 13 θάνατοι, τρεις εκ των οποίων το Σάββατο 21/3.

Από αυτά, τα 530 κρούσματα, τα 98 είναι απροσδιόριστης προέλευσης, ενώ τα περισσότερα παραμένουν στην Αθήνα. 18 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ ενώ ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι «πολλοί ακόμα αναμένεται να διασωληνευτούν. Είναι μια σοβαρή νόσος, σοβαρή πνευμονία», επισήμανε. 

“Η ανοσία των πολλών που θα προστατεύσει τους λίγους δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν ύπουλο εχθρό. Το θαύμα της ιατρικής επιστήμης εν έτη 2020 είναι ο αγώνας για τη διάσωση και επιβίωση των μανάδων, των πατεράδων, των γιαγιάδων και των παππούδων μας», δήλωσε δακρυσμένος  ο καθηγητής Τσιόδρας. Παράλληλα, σημείωσε πως, οι καπνιστές έχουν αυξημένα επίπεδα του υποδοχέα και άρα περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE