Επαφές με Αλέγκρι!

Επαφές με Αλέγκρι!

Τον άλλοτε προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να φέρει στο Παρίσι η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμένη το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Τόμας Τούχελ θα κουνήσει μαντήλι μετά το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της Παρί και η διοίκηση των Παριζιάνων ήδη εξετάζουν περιπτώσεις για την αντικατάσταση του.

Μία από αυτές είναι ο Ιταλός τεχνικός, Αλέγκρι καθώς θεωρούν πως με τον 52χρονο κόουτς η ομάδα μπορεί να ξεχωρίσει και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι άνθρωποι της Παρί δεν έχουν κανένα παράπονο από την θητεία του Τόμας Τούχελ, ωστόσο θεωρούν πως ο κύκλος του έκλεισε.

Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE