Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Το απόγευμα του Σαββάτου 21/3 στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης οι επιδημιολόγοι του Υπουργείου Υγείας, Γεώργιος Νικολόπουλος και Ζωή Πανά ανακοίνωσαν 9 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 84 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις επαφές, τέσσερα άτομα που επέστρεψαν από ταξίδι, καθώς και ένα νοσηλευτή και ένα μέλος πληρώματος αεροσκάφους.
Με τις νέες ανακοινώσεις ο αριθμός των ασθενών στην Κύπρο ανέρχονται σε 84 από τους οποίους να θυμίσουμε δύο έχουν πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 20/3.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις