ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οκτώ τα θύματα και 285 τα κρούσματα

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οκτώ τα θύματα και 285 τα κρούσματα

Οκτώ άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι τώρα στην Αίγυπτο από τον κορωνοϊό, ενώ κατεγράφησαν 29 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό τους στα 285 άτομα.

Το νέο θύμα αφορά σε έναν 60χρονο Αιγύπτιο που επέστρεψε από την Ιταλία. Ενώ, οι 29 νεοεμφανιζόμενες λοιμώξεις περιλαμβάνουν έναν αλλοδαπό, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, προσθέτοντας ότι κάποιες από τις νέες περιπτώσεις αφορούν σε πολίτες που επέστρεψαν από το εξωτερικό ή άλλους που είχαν έρθει σε επαφή με άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου, έντεκα ακόμη άνθρωποι έχουν ήδη ανακάμψει από τον ιό, ανεβάζοντας σε 39 όσους έχουν ήδη θεραπευτεί, ενώ σε 60 περιπτώσεις οι νέες εργαστηριακές εξετάσεις παρουσιάζονται αρνητικές στον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού και ενός νοσηλευτή.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πριν μπει στη θάλασσα έχασε τη ζωή του 74χρονος Ελληνοκύπριος – Κατέρρευσε στην άμμο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πριν μπει στη θάλασσα έχασε τη ζωή του 74χρονος Ελληνοκύπριος – Κατέρρευσε στην άμμο

Ελληνοκύπριος 74ετών είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του σε παραλία στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE