Και στην παροικία «κόντρα» Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ αλλά… διακοπή – Τι λέει η ομοσπονδία στην Αγγλία

Και στην παροικία «κόντρα» Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ αλλά… διακοπή – Τι λέει η ομοσπονδία στην Αγγλία

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλία με την εξάπλωση του κορωνοϊού και το πόσο επηρεάζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος εκεί του Κυπριακού Οργανισμού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Π.Α.) μίλησε στο Κανάλι 6 ο εκπρόσωπος Πέτρος Μιχαήλ.

Παρατήρησε ότι οι περισσότεροι Κύπριοι στην Αγγλία έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ενώ επισήμανε τη δυσαρέσκεια όλων για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση της χώρας εκεί.

Για τις διοργανώσεις του Κ.Ο.Π.Α ανέφερε ότι έχουν αναβληθεί ελέω κορωνοϊού όλοι οι αγώνες μέχρι νεοτέρας.  Να σημειωθεί ότι οι διοργανώσεις του ΚΟΠΑ υπάγονται στο ερασιτεχνικό σύστημα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Πριν ανακοινωθεί η διακοπή του πρωταθλήματος η Ομόνοια του Λονδίνου βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς περισσότερους από τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.