Κλείνει παμπ, εστιατόρια και καφέ ο Μπόρις Τζόνσον

Κλείνει παμπ, εστιατόρια και καφέ ο Μπόρις Τζόνσον

Εντολή σε καφέ, εστιατόρια, παμπ και μπαρ σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο να κλείσουν την Παρασκευή (20/03), έδωσε ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, κλιμακώνοντας τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης.

Παρά τις ισχυρές συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης πολλοί ήταν οι πολίτες που συνέχισαν να συναθροίζονται σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης τις προηγούμενες ημέρες.

Όλα τα προαναφερθέντα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργούν μόνο εφόσον πωλούν προϊόντα για κατανάλωση εκτός.

Εντολή για άμεσο κλείσιμο δόθηκε επίσης σε νυχτερινά κλαμπ διασκέδασης, κινηματογράφους, θέατρα, γυμναστήρια και τοπικά κέντρα αναψυχής.

Όπως είπε ο κ. Τζόνσον, τα μέτρα θα επανεξετάζονται σε μηνιαία βάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.