ΚΥΠΡΟΣ: Έφυγαν 548 επιβάτες για το Ηνωμένο Βασίλειο με τέσσερις πτήσεις από Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ: Έφυγαν 548 επιβάτες για το Ηνωμένο Βασίλειο με τέσσερις πτήσεις από Πάφο

Πεντακόσιοι σαράντα οκτώ επιβάτες αναχώρησαν μέχρι στιγμής με τέσσερις πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακόμη μια πτήση με προορισμό το Μάντσεστερ θα αναχωρήσει στις 22:00 (20/03).

Οι τέσσερις πτήσεις που αναχώρησαν και η τελευταία που θα αναχωρήσει εντός της ημέρας από το αεροδρόμιο Πάφου, έχουν όλες προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα μία πτήση αναχώρησε για Μάντσεστερ, μια πτήση για το Στάνσετ, μία πτήση για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ μια πτήση για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, ενώ στις 22:00 θα αναχωρήσει και δεύτερη πτήση για το Μάντσεστερ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν προγραμματισμένες 12 αναχωρήσεις για το πρωί του Σαββάτου (21/03) από το αεροδρόμιο Πάφου για Βερολίνο, Λονδίνο και σε όλα τα αεροδρόμια του Λονδίνου, για το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.