ΕΛΛΑΔΑ: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους οκτώ

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους οκτώ

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Την Παρασκευή (20/03), καταγράφηκε και ο όγδοος νεκρός ένα 80χρονος που νοσηλεόταν στην Παπαμακάριστο και ένας  87 χρονος από τη Δαμασκηνιά, άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Όπως αναφέρουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ ο 87χρονος από τη Δαμασκηνιά, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με υποκείμενα νοσήματα.

Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται σε καραντίνα.

Στα 464 ανέρχονται συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου στη χώρα μας μετά την επιβεβαίωση 46 νέων κρουσμάτων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πέμπτης από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα ιδιαιτέρως ανησυχητικά «ορφανά» κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 72.

Από τους ασθενείς νοσηλεύονται 78 και 16 είναι διασωληνωμένοι.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE