ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ομάδα υποστήριξης και επιτήρησης των μέτρων του Κράτους

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ομάδα υποστήριξης και επιτήρησης των μέτρων του Κράτους

Ομάδα υποστήριξης και επιτήρησης των μέτρων του Κράτους, συστήνει ο Δήμος Πάφου.


Στη σύσταση Ομάδας Υποστήριξης και Επιτήρησης εφαρμογής των μέτρων, που έχουν ληφθεί από το Κράτος για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού προχωρεί ο Δήμος Πάφου, με στόχο την επίβλεψη της συμμόρφωσης των δημοτών με τα διατάγματα που εκδίδονται από τον Υπουργό Υγείας την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Συνδράμοντας το έργο της Αστυνομίας, προστίθεται στην ανακοίνωση, η Ομάδα Υποστήριξης και Επιτήρησης του Δήμου, αποτελούμενη από 10 υπαλλήλους με επικεφαλής τον Δημοτικό Υγειονομικό Επιθεωρητή Χρίστο Χρίστου και τον Λοχία της Τροχονομικής Υπηρεσίας Σάββα Πέτρου, θα έχει ως αποστολή τον εντοπισμό κάθε αδικαιολόγητης και αχρείαστης συνάθροισης ατόμων σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους της πόλης, όπως καφετέριες, εστιατόρια, πλατείες, πάρκα κ.λπ. και να προβαίνει στις δέουσες αυστηρές συστάσεις προς τους παρανομούντες, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.

Το έργο αυτό καλούνται να συνδράμουν και οι πολίτες, τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μήνυμα στους ειδικούς αριθμούς 99717210 και 99717157 από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 10.00 μ.μ., ώστε η Ομάδα Επιτήρησης του Δήμου να λαμβάνει γνώση της οποιασδήποτε παράνομης και επικίνδυνης συνάθροισης κοινού και να προβαίνει στις δέουσες ενέργειες.

Η προστασία της υγείας των πολιτών είναι ευθύνη όλων μας και δεν μπορεί να τίθεται σε πρόσθετο κίνδυνο από την ανεύθυνη και αλόγιστη συμπεριφορά οποιουδήποτε, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE