ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΙΒΙΤΣ: Ψάχνει λαβράκια στην Κύπρο και όχι μόνο στον ΑΠΟΕΛ – Ο κορωνοϊός του άλλαξε τα πλάνα

ΙΒΙΤΣ: Ψάχνει λαβράκια στην Κύπρο και όχι μόνο στον ΑΠΟΕΛ – Ο κορωνοϊός του άλλαξε τα πλάνα

Ελλαδικό δημοσίευμα γράφει για το ταξίδι που είχε προγραμματισμένο για Κύπρο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίβιτς όμως δεν έγινε λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Sdna ο Ίβιτς λογάριαζε να έρθει Κύπρο για να παρακολουθήσει συγκεκριμένους παίκτες. Παράλληλα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον που είχε επιδείξει πριν από λίγους μήνες η ΑΕΚ για Νικόλα Ιωάννου και Πραξιτέλη Βούρο όμως τονίζει πως στην Κύπρο δεν είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ…

Δείτε το δημοσίευμα:

Το ταξίδι του Ίβιτς στην Κύπρο και τα «λαβράκια» του νησιού

Το SDNA γράφει για το focus του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στη Μεγαλόνησο.

Η «επίσκεψη» του κορωνοϊού στην Ευρώπη μοιραία έριξε στην…κατάψυξη το scouting report (και) της ΑΕΚ. Κι όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά όλων των ομάδων σε όλα μήκη και πλάτη της Ευρώπης.

Το ταξίδι στην Ολλανδία υπήρξε το τελευταίο εκτός συνόρων για τον Ίλια Ίβιτς και η τελευταία φορά που είχε την ευκαιρία να τσεκάρει live διάφορες περιπτώσεις παικτών στα παιχνίδια Χέρενφεν – Άγιαξ και Φέγενορντ – Βίλεμ.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» είχε στα σκαριά κι άλλες επισκέψεις στο εξωτερικό το δίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον κορωνοϊό που ήρθε και διέκοψε (μέχρι νεωτέρας ) όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Κύπρος ήταν μια χώρα που υπήρχε στο GPS του μεταγραφικού «ιθύνοντα νου» της ΑΕΚ και των σκάουτερ της «Ένωσης» στην προ – κορωνοϊού εποχή.

Ο Ίβιτς άλλωστε έχει διαχρονικά στραμμένες τις κεραίες του προς την Μεγαλόνησο από την περίοδο που κυκλοφορούσε με το κοστούμι του ατζέντη. Κι έχει…χτίσει πολλά κυπριακά κονέ.

Να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ που έφερναν τον Σέρβο κουμανταδόρο της «Ένωσης» να…γλυκοκοιτάει δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα τον Πραξιτέλη Βούρο και τον Νικόλα Ιωάννου.

Κύπρος όμως, δεν είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ.

Και ο Ίβιτς έχει κατά νου κι άλλες περιπτώσεις παικτών που κυκλοφορούν στο «νησί τη Αφροδίτης» και…σηκώνουν μελέτης και live scouting report. Δυστυχώς όμως εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορεί να υπάρξει (κατ΄ιδίαν) τσεκάρισμα.

Ούτε από πλευράς Ίβιτς, ούτε από τον σκάουτερ της ΑΕΚ, Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο τον περασμένο Νοέμβρη και πέρασε από το…μικροσκόπιο διάφορους παίκτες.

Στην Κύπρο ανέκαθεν κυκλοφορούσαν πολλά «λαβράκια». Φτάνει κανείς να ξέρει που θα τα βρει και κυρίως και πάνω απ΄όλα πως θα τα…ψαρέψει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top