Κάλεσμα ΓΓ ΑΚΕΛ προς Υπουργείο Υγείας για αξιοποίηση εξειδικευμένων εργαστηρίων

Κάλεσμα ΓΓ ΑΚΕΛ προς Υπουργείο Υγείας για αξιοποίηση εξειδικευμένων εργαστηρίων

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κάλεσε το Υπουργείο Υγείας για αξιοποίηση εξειδικευμένων εργαστηρίων.

Κάλεσμα στο Υπουργείο Υγείας να κινηθεί ταχύτερα και να διασφαλίσει ότι αξιοποιούνται οι επιστημονικές γνώσεις εξειδικευμένων εργαστηρίων, τουλάχιστον του Πανεπιστημίου Κύπρου, προκειμένου να προβαίνουν σε εξετάσεις για ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού απηύθυνε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

«Έχω ενημερωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαθέτει εξειδικευμένο εργαστήριο το οποίο μπορεί να πραγματοποιεί τα τεστ τα οποία απαιτούνται για τη διάγνωση του κορωνοϊού», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο ηγέτης του ΑΚΕΛ, σημειώνοντας πως ιδιωτικά εργαστήρια δηλώνουν ότι μπορούν να προβούν σε τέτοιες εξετάσεις.

«Η απαίτησή μας προς το Υπουργείο Υγείας είναι να κινηθεί με πιο γοργούς ρυθμούς και να διασφαλίσει ότι αξιοποιούνται οι επιστημονικές γνώσεις και αυτών των εξειδικευμένων εργαστηρίων, τουλάχιστον του Πανεπιστημίου Κύπρου», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE