ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε πτήσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Πάφου με τους εναπομείναντες τουρίστες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε πτήσεις  για το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Πάφου με τους εναπομείναντες τουρίστες

Mικρότερη είναι η επιβατική κίνηση σήμερα στον Διεθνές Αερολιμένα Πάφου. Πέντε πτήσεις αναχωρούν την Παρασκευή (20/3) για το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Πάφου με τους εναπομείναντες τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το αεροδρόμιο Πάφου, αναμένεται την Παρασκευή να αφιχθούν κατά την μεσημβρινές ώρες πέντε πτήσεις που θα είναι άδειες καθώς και πέντε πτήσεις θα αναχωρήσουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι πέντε πτήσεις που θα αναχωρήσουν εντός της ημέρας από το αεροδρόμιο Πάφου έχουν όλες προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα δύο πτήσεις θα αναχωρήσουν για Μάντσεστερ, μια πτήση για Στάνσετ, μία πτήση για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ και τέλος μια πτήση για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.

Σε όλες τις πτήσεις των αναχωρήσουν θα επιβιβαστούν επιβάτες – τουρίστες που αναχωρούν από την Κύπρο , μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας, από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE