ΠΑΦΟΣ: 20χρονος συγκρούστηκε, πήρε το όχημα του φωτιά και δεν έπαθε τίποτα

ΠΑΦΟΣ: 20χρονος συγκρούστηκε, πήρε το όχημα του φωτιά και δεν έπαθε τίποτα

Τυχερός ήταν 20χρονος από την Πάφο, το όχημα του οποίου ενώ οδηγούσε κτύπησε σε συστάδα κυπαρισσιών στην Αχέλεια και ακολούθως άρπαξε φωτιά, αφού δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/03), ωστόσο ο 20χρονος που ενεπλάκη σ’ αυτό δεν έπαθε το παραμικρό.

Ο 20χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατευθυνόταν με το όχημα του από την Γεροσκήπου προς την Τίμη μέσω του παλιού δρόμου Πάφου-Λεμεσού. Κοντά στο χωριό Αχέλεια σε κάποιο σημείο του δρόμου ο νεαρός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο παρεξέκλινε της πορείας του και κτύπησε σε κυπαρίσσια στην άκρη του δρόμου.

Από την σύγκρουση το όχημα, ένα παλιό σαλούν, άρπαξε φωτιά αλλά ευτυχώς ο οδηγός που δεν τραυματίσθηκε κατάφερε να το εγκαταλείψει.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.