ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Καννών

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Καννών

Το ετήσιο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, δεν θα διεξαχθεί "στις προβλεπόμενες ημερομηνίες" από τις 12 έως τις 23 Μαΐου λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, αλλά μπορεί να μετατεθεί γι αργότερα, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

"Σήμερα, λάβαμε την ακόλουθη απόφαση: το Φεστιβάλ των Καννών δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, από τις 12 έως τις 23 Μαΐου. Αρκετές εκδοχές μελετώνται για τη διεξαγωγή του, από τις οποίες η κύρια εκδοχή μπορεί να είναι μια απλή μεταφορά των ημερομηνιών, στις Κάννες, τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου 2020 ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.