Πρόεδρος: Υπό έρευνα από ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές ο Γενικός Εισαγγελέας και οι υπόλοιποι που κατονόμασε ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος: Υπό έρευνα από ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές ο Γενικός Εισαγγελέας και οι υπόλοιποι που κατονόμασε ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου

Βαθύτατα θλιμμένος και προβληματισμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά και από τις σημερινές εξελίξεις στη Νομική Υπηρεσία.

 

Η γραπτή ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Οι σημερινές εξελίξεις στη Νομική Υπηρεσία του κράτους μου προκαλούν βαθύτατη θλίψη και προβληματισμό.Συμμερίζομαι όχι μόνο τα αισθήματα ανασφάλειας και απογοήτευσης που ο κυπριακός λαός αισθάνεται, αλλά και τα ερωτηματικά που του έχουν δημιουργηθεί, όταν εκτοξεύονται τέτοιες κατηγορίες και καταγγελίες.  

Θεωρώ πως όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα πρέπει να τύχουν ταχύτατης, ενδελεχούς και αντικειμενικής διερεύνησης και ως εκ τούτου, το Υπουργικό Συμβούλιο, στην αυριανή του συνεδρία, θα μελετήσει, στο πλαίσιο του Συντάγματος και των κείμενων Νόμων, το n διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών προς διερεύνηση των όσων νέων στοιχείων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον κυπριακό λαό ότι, όπως μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει, ότι η Κυβέρνηση είναι άτεγκτη στην πάταξη της όποιας μορφής διαπλοκής από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, και σε αυτή την περίπτωση δεν θα υστερήσουμε σε αποφασιστικότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE