ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νεότερα για τους δυο ασθενείς που αναμένεται να πάρουν εξιτήριο – Τι έδειξαν τα τεστ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νεότερα για τους δυο ασθενείς που αναμένεται να πάρουν εξιτήριο – Τι έδειξαν τα τεστ

Αρνητικοί στον κορωνοϊό είναι δύο από τους εννέα συνολικά ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η κατάσταση των ασθενών κρίνεται ήπια, εκτός από τον 70χρονο ο οποίος έχει βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Εν τω μεταξύ δύο από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις  διαπιστώθηκε ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό και φαίνεται ότι ξεπέρασαν την ασθένεια.
 
Ωστόσο θα διενεργηθεί και δεύτερη εξέταση εντός της ημέρας και σε περίπτωση που το τεστ είναι αρνητικό τότε θα πάρουν εξιτήριο και θα επιστρέψουν το σπίτι τους.
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αναμένεται να μεταφερθούν εντός της ημέρας (Πέμπτη 19/03), άλλοι τέσσερις ασθενείς με συμπτώματα κορωνοϊού.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου δύο νέα περιστατικά κορωνοϊού.
 
Πρόκειται για μία γυναίκα από τη Λευκωσία, η οποία βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και η οποία παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE