Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στηρίζει τον νέο Αρχηγό της ΕΦ

Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στηρίζει τον νέο Αρχηγό της ΕΦ

Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ) συγχαίρει τον Αντιστράτηγο Ζερβάκη Δημόκριτο για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο Σύνδεσμος, με επιστολή του προς τον νέο Αρχηγό της ΕΦ, αναφέρει ότι θα τον στηρίξει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, «προσβλέποντας σε αγαστή συνεργασία για το καλό της Κύπρου, της Εθνικής Φρουράς και των στελεχών της».

Επίσης, το ΔΣ του Συνδέσμου αιτείται όπως έχει μια πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση μαζί του όταν οι υφιστάμενες συνθήκες το επιτρέψουν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.