ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η απολύμανση δημόσιων χώρων από το Δήμο Λάρνακας

Συνεχίζεται η απολύμανση δημόσιων χώρων από το Δήμο Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας άρχισε και συνεχίζει την απολύμανση δημόσιων χώρων όπως πάρκα, στάσεις λεωφορείων και δημόσιους χώρους στάθμευσης.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «στα πλαίσια της λήψης μέτρων για την ευρύτερη προσπάθειας που καταβάλλεται για τον περιορισμό της εξάπλωση  του κορωνοϊού, εργάζεται σύμφωνα με τις πρόνοιες των Εγκυκλίων και τις υποδείξεις των Υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας. Παράλληλα προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα  για τη διασφάλιση της υγείας και ασφαλείας τόσο των δημοτών όσο και για το εργατοϋπαλληλικό προσωπικού».
 
Προστίθεται ότι «πέραν των απολυμάνσεων που έχουν γίνει σε δημοτικά κτίρια και Υπηρεσίες όπως και τις καθημερινές αποστειρώσεις σε σκυβαλόφορα και σε άλλα οχήματα, προβαίνει σε απολύμανση των δημόσιων χώρων».
 
Ηδη διενεργήθηκαν απολυμάνσεις από την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας στο κτίριο υγειονομικών διευκολύνσεων στην περιοχή Μακένζι, στον  παιγνιδότοπο και κατά μήκος του πλακόστρωτου παραλιακού μετώπου της περιοχής Μακένζι, μπροστά και πίσω από τα κέντρα αναψυχής, στα αποδυτήρια της περιοχής Καστέλλα, στις εγκαταστάσεις του Πράσινου Σημείου, στα δημοτικά αποχωρητήρια χώρου στάθμευσης Πετρακίδη, στην Πλατεία Ευρώπης καθώς και στα όργανα γυμναστικής πάρα την Μαρίνα Λάρνακας, στην στάση λεωφορείων οδού Αθηνών και στις Πλατείες Κίμωνος (Hobos), Μεσσιανικού Κάστρου, Αγίου Λαζάρου και Ερμού».
 
Σήμερα και στις επόμενες μέρες προγραμματίζονται να γίνουν απολυμάνσεις στη στάση Λεωφορείων οδού Αγίας Ελένης, στον χώρο στάθμευσης Λεωφορείων Ζήνων, στον πολυώροφο χώρο στάθμευσης, στα αποχωρητήρια και τον παιγνιδότοπο του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας, σε πάρκα τα οποία διαθέτουν παιγνιδότοπους, σε παγκάκια στους δημοσίου χώρους. Ακόμα θα διενεργηθούν τικές απολυμάνσεις στα δημοτικά αποχωρητήρια και στις Πλατείες.
 
Διευκρινίζεται ότι «για τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα απολυμαντικά και διενεργούνται τόσο από ιδιωτικές εταιρίες όσο και από πιστοποιημένα εκπαιδευμένο προσωπικό της Υγειονομικής Υπηρεσίας Δήμου Λάρνακας».  

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top