ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστη είδηση - Λαμβάνουν εξιτήριο δυο πρόσωπα που νόσησαν -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστη είδηση - Λαμβάνουν εξιτήριο δυο πρόσωπα που νόσησαν -VIDEO

Και μια θετική εξέλιξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 γύρω στις 12:20 (19/03) δυο άτομα που νόσησαν με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, θα λάβουν εξιτήριο.

Όπως εξήγησε ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, τα δυο αυτά πρόσωπα αναμένεται να υποβληθούν στη συγκεκριμένη εξέταση κι αν τα αποτελέσματα είναι «καθαρά», τότε πιθανόν να λάβουν εξιτήριο με οδηγίες για αυτοπεριορισμό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η κατάσταση του 70χρονου ασθενούς που νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Αμμοχώστου είναι κρισιμότερη.

Συνολικά στο Νοσοκομείο αναφοράς νοσηλεύονται εννέα πρόσωπα, ενώ σύντομα θα μεταφερθούν εκεί ακόμα τέσσερις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE