ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστη είδηση - Λαμβάνουν εξιτήριο δυο πρόσωπα που νόσησαν -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστη είδηση - Λαμβάνουν εξιτήριο δυο πρόσωπα που νόσησαν -VIDEO

Και μια θετική εξέλιξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 γύρω στις 12:20 (19/03) δυο άτομα που νόσησαν με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, θα λάβουν εξιτήριο.

Όπως εξήγησε ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, τα δυο αυτά πρόσωπα αναμένεται να υποβληθούν στη συγκεκριμένη εξέταση κι αν τα αποτελέσματα είναι «καθαρά», τότε πιθανόν να λάβουν εξιτήριο με οδηγίες για αυτοπεριορισμό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η κατάσταση του 70χρονου ασθενούς που νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Αμμοχώστου είναι κρισιμότερη.

Συνολικά στο Νοσοκομείο αναφοράς νοσηλεύονται εννέα πρόσωπα, ενώ σύντομα θα μεταφερθούν εκεί ακόμα τέσσερις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.