ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αναμένονται 8 αφίξεις και 8 αναχωρήσεις

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αναμένονται 8 αφίξεις και 8 αναχωρήσεις

Οκτώ αφίξεις και οκτώ αναχωρήσεις αναμένονται σήμερα στο Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ

Πρόκειται για πτήσεις από και προς Μάλτα, Εσθονία, Ελλάδα και Αγλλία.

Οι πλείστες πτήσεις αναμένεται να είναι χωρίς κόσμο.

Ήδη αναχώρησε από το αεροδρόμιο Πάφου πτήση με προορισμό το Λονδίνο και στη συνέχεια έφτασε πτήση με τρεις επιβάτες οι οποίοι υπόκεινται σε σχετικούς ελέγχους .

Όλοι όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά αποβιβάστηκαν και τέθηκαν σε καραντίνα για περίοδο δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις αναχωρήσεις παρατηρείται μεγάλη επιβατική κίνηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE