ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αναμένονται 8 αφίξεις και 8 αναχωρήσεις

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αναμένονται 8 αφίξεις και 8 αναχωρήσεις

Οκτώ αφίξεις και οκτώ αναχωρήσεις αναμένονται σήμερα στο Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ

Πρόκειται για πτήσεις από και προς Μάλτα, Εσθονία, Ελλάδα και Αγλλία.

Οι πλείστες πτήσεις αναμένεται να είναι χωρίς κόσμο.

Ήδη αναχώρησε από το αεροδρόμιο Πάφου πτήση με προορισμό το Λονδίνο και στη συνέχεια έφτασε πτήση με τρεις επιβάτες οι οποίοι υπόκεινται σε σχετικούς ελέγχους .

Όλοι όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά αποβιβάστηκαν και τέθηκαν σε καραντίνα για περίοδο δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις αναχωρήσεις παρατηρείται μεγάλη επιβατική κίνηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE