ΚΥΠΡΟΣ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Διευθυντής των ΓΝ Λεμεσού και Πάφου Χρίστος Νικολάου- Έντονος προβληματισμός

ΚΥΠΡΟΣ: Θετικός στον κορωνοϊό ο  Διευθυντής των ΓΝ Λεμεσού και Πάφου Χρίστος Νικολάου- Έντονος προβληματισμός

Θετικό στον κορωνοϊό ήταν το δείγμα που λήφθηκε από τον εκτελεστικό Διευθυντή των Γενικών Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου Χρίστο Νικολάου.

Ο κύριος Νικολάου βρίσκεται σε καραντίνα κα έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του, ενώ ο ΟΚΥπΥ σε συνεργασία με την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, έχει ενεργοποιήσει τα σχετικά πρωτόκολλα.

Όπως γίνεται σε όλα τα θετικά δείγματα αναμένεται και η επιβεβαιωτική εξέταση ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα.

Προβληματίζει έντονα το γεγονός πως πλέον λειτουργοί υγείας, νοσηλευτές, γιατροί και πλέον Διευθυντικά στελέχη έχουν προσβληθεί από τον Covid-19.

Είναι ενδεικτικό ότι παιδίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού ήταν επίσης θετική στην εξέταση για κορωνοϊό, κάτι που θέτει σε συναγερμό τι; ιατρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE