ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν άντεξαν όλοι να τηρήσουν τα μέτρα – Καταγγελία για παραβίαση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν άντεξαν όλοι να τηρήσουν τα μέτρα – Καταγγελία για παραβίαση

Σε συνολικά 864 ελέγχους σε διάφορα υποστατικά παγκύπρια και μια καταγγελία, προέβη η Αστυνομία, από το απόγευμα της Τετάρτης (18/03), μέχρι το πρωί της Πέμπτης (19/03), στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η καταγγελία αφορά σε φούρνο, στην επαρχία Μόρφου, που διατηρούσε τραπεζάκι όπου καθόταν ένα άτομο.

Σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα του Υπουργού Υγείας, Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία επιτρέπεται να λειτουργούν χωρίς όμως τραπεζοκαθίσματα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE