ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ύποπτο κρούσμα και ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου - Λεμεσού - Τι γίνεται με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ύποπτο κρούσμα και ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου - Λεμεσού - Τι γίνεται με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Ύποπτο κρούσμα το οποίο διερευνάται είναι και ο περιφερειακός Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου-Λεμεσού, σύμφωνα με την Κρατική Τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω άτομο είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Πάφο σήμερα Πέμπτη (19/03) το πρωί, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που προέκυψαν στο κρατικό νοσηλευτήριο μετά και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο .

Επίσης, όπως φαίνεται σε εγρήγορση βρίσκονται όλοι στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού στο οποίο βρέθηκε θετικό κρούσμα και αφορά παιδίατρο, η οποία, όπως διαβεβαίωσαν λειτουργοί του Υπουργείο Υγείας, δεν βρισκόταν στην παιδιατρική κλινική αλλά στα εξωτερικά ιατρεία.

Αναμένονται σύντομα εξελίξεις σε σχέση με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών, έχει ήδη ξεκινήσει η λήψη δειγμάτων για νέα πιθανά κρούσματα προσωπικού και ασθενών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE