ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ακυρώθηκε η Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ακυρώθηκε η Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού

Στην ακύρωση του διαγωνισμού μουσικής της Eurovision προχώρησε η διοργανώτρια αρχή, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Γηραιά Ήπειρο.

«Λυπούμαστε βαθύτατα, καθώς πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση του διαγωνισμού της Eurovision για το 2020 στο Ρότερνταμ» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε λίγο πριν τις 3.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.​

Και προστίθεται: «Η αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε από την εξάπλωση του Covid-2019 σ’ όλη την Ευρώπη – και οι περιορισμοί που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τις κυβερνήσεις των συμμετεχουσών χωρών – υποδηλώνουν ότι η EBU καλείται να λάβει τη δύσκολη απόφαση μη πραγματοποίησης της ζωντανής εκδήλωσης, όπως προγραμματιζόταν».

Παράλληλα, διαμηνύεται ότι όλες οι αρμόδιες αρχές θα συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις για τη φιλοξενία του διαγωνισμού το επόμενο έτος, δηλαδή το 2021.

Προβολή εικόνας στο Twitter

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE