ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ακυρώθηκε η Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ακυρώθηκε η Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού

Στην ακύρωση του διαγωνισμού μουσικής της Eurovision προχώρησε η διοργανώτρια αρχή, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Γηραιά Ήπειρο.

«Λυπούμαστε βαθύτατα, καθώς πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση του διαγωνισμού της Eurovision για το 2020 στο Ρότερνταμ» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε λίγο πριν τις 3.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.​

Και προστίθεται: «Η αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε από την εξάπλωση του Covid-2019 σ’ όλη την Ευρώπη – και οι περιορισμοί που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τις κυβερνήσεις των συμμετεχουσών χωρών – υποδηλώνουν ότι η EBU καλείται να λάβει τη δύσκολη απόφαση μη πραγματοποίησης της ζωντανής εκδήλωσης, όπως προγραμματιζόταν».

Παράλληλα, διαμηνύεται ότι όλες οι αρμόδιες αρχές θα συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις για τη φιλοξενία του διαγωνισμού το επόμενο έτος, δηλαδή το 2021.

Προβολή εικόνας στο Twitter

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE