Άρης: Ανανέωσε ο παικταράς Κύπρου

Άρης: Ανανέωσε ο παικταράς Κύπρου

Η διοίκηση του Άρη Λεμεσού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Θεοδόση Κύπρου για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του Κύπρου που είχε 11 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE