ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ματαιώνονται οι προγραμματισθείσες Πανηγυρικές Δοξολογίες

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ματαιώνονται οι προγραμματισθείσες Πανηγυρικές Δοξολογίες

Ματαιώνονται οι προγραμματισθείσες Πανηγυρικές Δοξολογίες της 25ης Μαρτίου 2020, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και της 1ης Απριλίου 2020, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου, λόγω των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, αναφορικά με την τέλεση τρισαγίου στα Φυλακισμένα Μνήματα την 1η Απριλίου, έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις όπως αυτό τελεσθεί υπό του ιερέως των Φυλακών χωρίς την παρουσία των επισήμων και του κοινού.

Επ’ ευκαιρία, η Ιερά Αρχιεπισκοπή καλεί για μια ακόμη φορά το ποίμνιο όπως τηρεί με ακρίβεια όλες τις αποφάσεις και τις προτροπές των αρμόδιων υπηρεσιών τής Δημοκρατίας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από την ενσκήψασα πανδημία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE