Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως γράφει η Κίπρις, πρόκειται για μια επένδυση πάνω από 20 δις δολάρια, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις όχι μόνο εντός της Τουρκίας αλλά και στο ψευδοκράτος.
Στην περιοχή της τελετής θα βρίσκονται σήμερα και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις που αντιδρούν, ενώ έχουν κατατεθεί πολλές αγωγές, ατομικές και συλλογικές για την ακύρωση της περιβαλλοντικής έκθεσης για τον πυρηνικό σταθμό που είχε ετοιμασθεί από το Υπουργείου Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας της Τουρκίας.
Πριν την τελετή του θεμέλιου λίθου σε δηλώσεις στα ΜΜΕ θα προβεί ο Πρόεδρος του Ιατρικού Επιμελητηρίου Μερσίνης και Εκπρόσωπος της πλατφόρμας ενάντια στον πυρηνικό σταθμό του Άκιουγιου, Δρ Φουλ Ουγουρχάν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις