ΤΟΥΡΚΙΑ: Φυγαδεύτηκε η κόρη του ‘διευθυντή πολιτικής αεροπορίας’ κατεχομένων που προοριζόταν για καραντίνα

ΤΟΥΡΚΙΑ: Φυγαδεύτηκε η κόρη του  ‘διευθυντή πολιτικής αεροπορίας’ κατεχομένων που προοριζόταν για καραντίνα

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η ‘απόδραση’ με τη βοήθεια της τουρκικής αστυνομίας της κόρης του ‘διευθυντή πολιτικής αεροπορίας’ κατεχομένων από το λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες αεροσκάφους από Γαλλία και οι οποίοι προορίζονταν για καραντίνα.

Επιβάτης που βρισκόταν στο ίδιο λεωφορείο κατέγραψε τις εικόνες με το κινητό του ανεβάζοντάς τες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις και εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη διέταξε έρευνα.

Πάντως ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού δήλωσε για το θέμα ότι γίνεται αυτό που πρέπει και πως η κοπέλα θα τεθεί σε καραντίνα και μετά από 14 μέρες θα σταλεί στην κατεχόμενη Κύπρο. “Εδώ είναι απαράδεχτη η παραβίαση. Σε κανένα δεν αναγνωρίζονται προνόμια”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE