Πάνω απ’ όλα η υγεία, δηλώνει ο Μουσταφά Ακιντζί

Πάνω απ’ όλα η υγεία, δηλώνει ο Μουσταφά Ακιντζί

Στις συνθήκες τις οποίες βρισκόμαστε σήμερα κανείς δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέραν από την υγεία του «λαού» μας, αναφέρει σε μήνυμά του που ανάρτησε και στον λογαριασμό του στο Facebook ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας ότι η απόφαση για εξάμηνη αναβολή των «προεδρικών εκλογών» λήφθηκε σήμερα στο «προεδρικό» με συναίνεση.

 

Ο κ. Ακιντζί προσθέτει ότι εάν δεν λάβουμε τα μέτρα που πρέπει όταν πρέπει, τότε μπορεί να υποχρεωθούμε να πληρώσουμε τίμημα για μέτρα που θα υποχρεωθούμε να πάρουμε με καθυστέρηση. «Δεν θέλω να το στρέψω σε μια συζήτηση για μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά τουλάχιστον επιβάλλεται η απαγόρευση εξόδου από τα σπίτια», είπε.
 
Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία συμβουλευτικού σώματος για θέματα υγείας με την συμμετοχή τεσσάρων πρώην «υπουργών υγείας» και πρώην αρχιάτρων στο «προεδρικό» με στόχο «να φτάσουμε πιο υγιείς μέρες για τον τ/κ λαό», όπως είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE