Με συμπτώματα κορονωϊού και ο Σάκης Τανιμανίδης – Κόλλησε από την Χριστίνα Μπόμπα – VIDEO

Με συμπτώματα κορονωϊού και ο Σάκης Τανιμανίδης – Κόλλησε από την Χριστίνα Μπόμπα  – VIDEO

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας πως πλέον είναι καλύτερα και ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε εδώ μέσα στο σπίτι κι έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ιού απ’ ότι φαίνεται. Σήμερα είμαι καλύτερα. Πέρασα δύο μέρες που ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό και μια ελαφριά δύσπνοια. Εγώ είχα και πονοκέφαλο την πρώτη μέρα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, που όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι.

Ευτυχώς έχει περάσει και ο πονοκέφαλος, ο πυρετός έχει πέσει κι έχω λίγα δέκατα τώρα. Είναι αρκετά πιο ήπια η μορφή του. Ελπίζουμε να μην ανέβει τις επόμενες μέρες, διατηρούμε τη διάθεσή μας, καθόμαστε μέσα και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Και η Χριστίνα είναι αρκετά καλύτερα πλέον.

Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται. Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία αν μας ρωτούσε κάποιος δύο εβδομάδες πιο πριν ότι μπορεί να συμβεί αυτό, θα λέγαμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE