ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εκπαιδευτικοί θα συμβάλουν ως εθελοντές για αντιμετώπιση της κρίσης

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εκπαιδευτικοί θα συμβάλουν ως εθελοντές για αντιμετώπιση της κρίσης

Εκπαιδευτικοί θα συμβάλουν ως εθελοντές για αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω της εξάπλωσης του ιού COVID-19

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου επικοινώνησε, χθες βράδυ της Δευτέρας (16/03), με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, και ΟΛΤΕΚ, προκείμενου να συμβάλουν οι εκπαιδευτικοί ως εθελοντές στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι τρείς εκπαιδευτικές οργανώσεις ανταποκρίθηκαν θετικά και θα προτείνουν αριθμό εκπαιδευτικών που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν, στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Το Υπουργείο με τη σειρά του θα θέσει τους εθελοντές εκπαιδευτικούς στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Πότε θα συναντήσει τους δύο ηγέτες - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Πότε θα συναντήσει τους δύο ηγέτες - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Tην ερχόμενη Δευτέρα φθάνει στην Κύπρο για επαφές η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE