ΚΙΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μειώνονται τα κρούσματα - Μόνο ένα κρούσμα στην επαρχία Χουμπέι

ΚΙΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μειώνονται τα κρούσματα - Μόνο ένα κρούσμα στην επαρχία Χουμπέι

Μόνο ένα νέο κρούσμα του κορονοϊού επιβεβαιώθηκε χθες Δευτέρα (16/03) στην ηπειρωτική Κίνα, στην επαρχία Χουμπέι, ανακοίνωσαν η επαρχιακή Επιτροπή Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Υγείας, αλλά το σύνολο των νέων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά συνολικά 21 στη χώρα, αφού αφίχθησαν από το εξωτερικό 20 άνθρωποι που έχουν μολυνθεί.

Τα 21 νέα κρούσματα αυξάνουν το σύνολο των ανθρώπων που έχει επαληθευτεί ότι έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 στη χώρα όπου ξέσπασε η πανδημία τον Δεκέμβριο σε 80.861. Ως τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα, στην επαρχία Χουμπέι δεν είχαν καταγραφεί πλην της πρωτεύουσάς της, της Ουχάν, νέα κρούσματα για 12 συναπτές ημέρες. Κατά την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας, ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν ανήλθε σε 13 χθες ο συνολικός απολογισμός της ασθένειας COVID-19 ανήλθε σε 3.226 νεκρούς.

Οι 12 από τους θανάτους καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέιϊ οι 11 στην Ουχάν. Με την άφιξη χθες στην κινεζική επικράτεια των είκοσι ανθρώπων οι οποίοι έχουν μολυνθεί, τα κρούσματα που κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα έχουν "εισαχθεί" στη χώρα ανήλθαν σε 143.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE