Στους 53 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Στους 53 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Στους 53 ανέρχονται πλέον τα θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 1.543.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 18 σε σχέση με την Κυριακή.

Η ανακοίνωση έγινε λίγα λεπτά μετά από την εξαγγελία των αναβαθμισμένων μέτρων κατά του ιού από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE