Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Υπάρχουν και άλλα κρούσματα πέραν των 18, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετιν Αλτούν αναφέροντας ότι θα δώσει τους αριθμούς πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/3).

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν κρούσματα που έχουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ είπε ότι είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες 1-2 βδομάδες για την διάδοση του ιού.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι άλλες 6 χώρες προστέθηκαν στην απαγόρευση πτήσεων: Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνολικά υπάρχει τώρα απαγόρευση για 20 χώρες.

Ο Τούρκος Υπουργός κάλεσε Τούρκους πολίτες που είναι στο εξωτερικό να μην επιμένουν να γυρίσουν στην Τουρκία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE