Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Τούρκος Υπουργός Υγείας: Υπάρχουν κι άλλα κρούσματα πέραν των 18

Υπάρχουν και άλλα κρούσματα πέραν των 18, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετιν Αλτούν αναφέροντας ότι θα δώσει τους αριθμούς πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/3).

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν κρούσματα που έχουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ είπε ότι είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες 1-2 βδομάδες για την διάδοση του ιού.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι άλλες 6 χώρες προστέθηκαν στην απαγόρευση πτήσεων: Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνολικά υπάρχει τώρα απαγόρευση για 20 χώρες.

Ο Τούρκος Υπουργός κάλεσε Τούρκους πολίτες που είναι στο εξωτερικό να μην επιμένουν να γυρίσουν στην Τουρκία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE